Силата на природата

Иберогаст обединява силата на екстракти от 9 лечебни растения. Той е натурален, с бързо действие и облекчава едновременно множество стомашно-чревни оплаквания.

Iberogast medicinal herbs combination

9 лечебни растения, действащи заедно

Иберогаст съдържа уникална формула от екстракти на 9 внимателно подбрани лечебни растения. Тези естествени съставки действат заедно като взаимно допълват ефекта си, за да осигурят бързо и ефективно облекчение на редица стомашно-чревни оплаквания.

Ефективността на Иберогаст се дължи на неговото многостранно действие. Всеки един от 9-те билкови екстракти притежава собствени активни съставки, които действат върху различни части на храносмилателната система за премахване на причините за оплакванията.

Допълващото се действие на съставките на Иберогаст е насочено към:

  • Коремна болка и спазми
  • Усещане за пълен стомах
  • Чувство за тежест
  • Подуване на корема
  • Газове
  • Гадене

Максимално използващ силата на природата, Иберогаст е ефективен и бързодействащ растителен лекарствен продукт от най-високо качество.

Научете повече

The herbal power of Iberogast in the drop

Запознайте се с 9-те лекарствени растения, които осигуряват ефективността на Иберогаст:

Iberogast a plant-based medicine

Байер и Иберогаст
Ефективно партньорство

Байер и Иберогаст са заедно в едно ефективно партньорство. Със своя огромен фармацевтичен опит, фирма Байер знае как да създава ефикасни лекарства с високо качество.
Байер следва най-високите стандарти, като добива устойчиво качествени лечебни растения и прилага интегрирана система за управление на качеството и безопасността.
В производството на Иберогаст Байер следва същите високи стандарти, валидни за всички
лекарствени продукти на фирмата. Силата на природата в съчетание със стриктния подход и високия професионализъм на Байер правят Иберогаст ефективно съвременно средство, помагащо на потребителите от над 25 страни да намерят облекчение на своите храносмилателни оплаквания.

Вижте какво казват специалистите

Вашите храносмилателни смущения

People suffer from uncomfortable digestive issues

Храносмилателните нарушения могат да бъдат неприятни, дори болезнени, и могат силно да повлияят ежедневното Ви състояние. Разбирането на Вашите симптоми и възможните причини за появата им е важна стъпка към постигане на облекчение.

Научете повече

Иберогаст

Iberogast a natural and effective treatment option for multiple digestive symptoms

Ако страдате от множество храносмилателни нарушения, Иберогаст може да осигури бързо и ефективно облекчение. Научете всичко за Иберогаст, включително как действа, как да го приемате и откъде да го закупите.

Научете повече