Свържете се с нас

Ако желаете да докладвате страничен ефект или оплакване от качеството на продукта, моля свържете се с Байер на +359 2 424 72 80 или по имейл на drugsafety.bulgaria@bayer.com. Алтернативно, може да се свържете или с Вашия здравен професионалист или местния здравен орган.

Алтернативно, моля попълнете формата по-долу. Всички полета са задължителни.

Байер България ЕООД

София 1510,
ул. Резбарска 5,

+359 2 424 72 80
България
Имейл: ch.bulgaria@bayer.com

Известие за поверителност

Байер България ЕООД (Байер) е поел ангажимент да защитава неприкосновеността на личния живот и поверителността и сигурността на личната информация, която ни предоставяте. Информацията, която предоставяте на Байер чрез тази форма, ще се използва от Байер за целите на обработване на Вашето запитване и комуникацията с Вас във връзка с този въпрос в съответствие с нашата Декларация за поверителност.

Дългокоса жена, която лежи по гръб.

Бърза помощ от природата - Иберогаст®

Максимално използващ силата на природата чрез екстракти от 9 лечебни растения, които действат заедно. Ефективен, клинично доказан и с добра поносимост.

Научете повече
Млада жена се обръща през рамо и се усмихва докато седи на маса с приятели.

Имате въпроси? Ето и отговорите!

Бихте искали да научите повече за Иберогаст®? 60 годишния опит, многото пациенти и множеството изпитвания, ни предоставиха много информация, която да споделим. Получете информация тук!

Научете повече
Бутилка Иберогаст сред листа.

Всеобхватно ефективен за множество стомашно-чревни оплаквания.

Благодарение на уникалната комбинация от 9 лечебни растения, Иберогаст® действа едновременно върху различни части на храносмилателния тракт (принцип на многоприцелно действие). Вместо да се фокусира върху изолиран симптом, той може да облекчи множество симптоми на раздразнен стомах или синдром на раздразненото черво.

Научете повече
Бутилка Иберогаст на зелен фон, заобиколена от билки.

Силата на природата във Вашия дом!

Купете Иберогаст® без рецепта от вашата аптека.

Ако желаете да докладвате нежелана лекарствена реакция или оплакване от качеството на продукта, моля свържете се с Вашият лекар или фармацевт, с Изпълнителната Агенция по Лекарствата или използвайте линка отдолу.
http://www.bayer.bg/bg/bayer-in-bulgaria/drug-safety/

Байер България ЕООД, София 1510, ул. Резбарска 5, тел .: 02/4247 280 CH-20221004-20 A 0182/05.10.2020